Saznajte više

O nama

Ordinacija Lumennis Medic se bavi unapređenjem zdravlja, prevencijom i ranim otkrivanjem bolesti kao i lečenjem uznapredovalih onkoloških i hroničnih bolesnika. U svakodnevnom radu posebna pažnja se posvećuje potrebama i mogućnostima svih naših bolesnika.

Ordinacija Lumennis Medic uvažava principe holističke i integrativne medicine što znači da se konvencionalne metode lečenja dopunjuju komplementarnim terapijskim modalitetima i to prvenstveno biljnim preparatima i ekstraktima kao i tehnikama biorezonantne dijagnostike i terapije.

U ordinaciji Lumennis Medic kao rezultat obuke njenog osoblja primenjuju se znanja i dugogodišnje iskustvo klinike Arlesheim (Bazel, Švajcarska) kao i znanja i veštine stečene na Soleo akademiji (Richterswill, Švajcarska).

Glavni fokus ordinacije Lumennis Medic usmeren je ka očuvanju i poboljšanju imunog sistema kako obolelih od najtežih onkoloških i hroničnih oboljenja tako i zdravih osoba koje zbog savremenog načina života često imaju narušen imunitet.

U prijatnom ambijentu ordinacije Lumennis Medic možete dobiti stručno mišljenje, savet i terapiju koja će sačuvati Vaše zdravlje, obnoviti narušen imunitet tokom iscrpljujućeg hemoterapijskog lečenja, poboljšati kvalitet života i povratiti dostojanstvo koje se nekad gubi u suočavanju sa najtežim bolestima.

U Ordinaciji se primenjuju originalni preparati Iscador AG, Walla, Weleda, Dr Josif Pančić i drugi koji se nabavljaju direktno od proizvođača

S poštovanjem,

Tim Ordinacije Lumennis Medic

Experts
0
Happy Clients
0 +
Offers
0 +
Private Rooms
0